Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

PlayStation Phone: Το χρονικό του σήριαλ

Το site Engadget κατάφερε εχθές να φέρει αναταράξεις στο χώρο του διαδικτύου, καθώς δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες για μια επερχόμενη συσκευή. Ο λόγος για το PSP phone, ή PlayStation Phone.

Φυσικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του πλανήτη μέσα σε μερικά λεπτά. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται η συσκευή να «φέρνει» στο PSPgο και να φιγουράρει το λογότυπο της Sony Ericsson.

Σύμφωνα με το Engadget, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συσκευής είναι τα εξής: Eπεξεργαστής Qualcomm MSM8655 που τρέχει στο 1 GHz, με μνήμη 512 ΜΒ RAM και 1 GB ROM.
Δεν δόθηκαν πληροφορίες για την οθόνη, παρά μόνο ότι είναι ανάμεσα σε 3.7 και 4.1 ίντσες.

Μετά από λίγες ώρες ήρθε η επίσημη απάντηση της Sony, διαψεύδοντας τις φωτογραφίες όσο και τα specs στο site NowGamer, με την SCEE να δηλώνει στο Eurogamer : «όλα είναι απλά φήμες».

Όμως λίγο αργότερα το Engadget επέστρεψε να δηλώσει, ότι η συσκευή είναι πραγματική. Χωρίς να προσκομίσει περεταίρω στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα της, ζήτησε απλά από τον κόσμο να την εμπιστευθεί. Επίσης δήλωσε πως το PlayStation Phone είναι γνωστό για την ώρα ως «Zeus».

Σε όσους στήριξαν, ότι οι φωτογραφίες είναι πλαστές, στο γεγονός ότι φαίνονται τα κουμπιά A και B στην οθόνη του τηλεφώνου, το Engadget δικαιολόγησε το γεγονός, λέγοντας ότι η συσκευή είναι ουσιαστικά ένα πρωτότυπο, το οποίο έχει κατασκευαστεί σε μικρό αριθμό τεμαχίων.

Παρακάτω δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το Engadget. Εμείς απλά να σας θυμήσουμε, πως το συγκεκριμένο site μόνο τυχαίο δεν είναι: Έχει αποκαλύψει specs και φωτογραφίες συσκευών, όπως το iPad, Macbook Air, iPhone 4 και Venue Pro. Όλα πολύ πριν τις επίσημες ανακοινώσεις τους και πάντα με διαψεύσεις από τις ίδιες τις εταιρείες.




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου