Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μάθετε τα όριά σας στην επισκευή του Υπολογιστή σας !

Κάποια πράγματα ξεπερνούν τις δυνατότητες σας ως ερασιτέχνες. Για παράδειγμα η επισκευή ενός επεξεργαστή μπορεί να είναι παρακινδυνευμένη. Ακόμη κι αν ταιριάζει ένας ταχύτερος μικροεπεξεργαστής στη μητρική σας πλακέτα, μάλλον θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το BIOS (Basic Input Output System). Αυτό γίνεται με μια διαδικασία που ονομάζεται "flashing", κατά την οποία λαμβάνετε πληροφορίες για την αναβάθμιση του BIOS. Αν το flashing δεν γίνει σωστά, μπορεί να αχρηστέψετε τον υπολογιστή. Αφήστε να το κάνουν οι ειδικοί αυτό.

Μερικές φορές η επισκευή του υπολογιστή δεν αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να αγοράσετε καινούριο υπολογιστή με λιγότερα από 250 Ευρώ! Μπορεί να καλύπτει όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Αν, λοιπόν, πρέπει να πληρώσετε μια επισκευή της τάξης των 150ευρώ, ίσως να πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για καινούριο υπολογιστή. Και μάλλον η συγκεκριμένη επισκευή δεν θα είναι η τελευταία.

 Οι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέχουν όταν αγοράζουν φθηνούς υπολογιστές για οικιακή χρήση. Οι επαγγελματίες χρειάζονται καλύτερη εγγύηση, εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών κτλ. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε κάποιο μηχανισμό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας — ίσως μια συσκευή εγγραφής CD, μια συσκευή εγγραφής DVD, μια μεταχειρισμένη μονάδα δίσκου και ούτω καθεξής. Είναι καλό να κάνετε οικονομία, αλλά να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου